Medlemsmøter 2018

Laget avholder medlemsmøter/arbeidsmøter vår og høst. Møtedatoer blir kunngjort i lokalavisene, her på siden og i epost til de medlemmene som har oppgitt epostadresse.

Høstens første arbeidsmøte er torsdag 13. september i lokalene til Statsarkivet i Hamar kl 18:00-21:00.

Statsarkivets adresse er Lille Strandgate 3, inngangen er i krysset Storhamargata og Morteruds gate, samme kvartal som Rema1000 ved Stortorget.

Vi ber medlemmene bruke disse arbeidsmøtene. Det har vært litt dårlig oppslutning det siste året, og vi står i fare for å miste tilbudet hos Statsarkivet dersom det ikke blir brukt.

Møtene vil bli annonsert i lokalavisene under spalter som "På plakaten" eller lignende.

 

Påminnelse på epost

Alle medlemmer og andre som har oppgitt epost-adresse til laget vil få en påminnelse noen dager før møtene. Får du ikke påminnelser? Send din epost-adresse til:   post@hedmarkslekt.no så legger vi deg inn på distribusjonslisten vår.

Obs: Våre meldinger sendes til en distribusjonsliste med en felles epostadresse. Vi ønsker å beskytte enkeltpersoners epostadresser ved ikke å vise disse i meldingens til- eller kopi-felt. Enkelte epostsystemer kan ha spamfiltre (filtre for søppelpost) som reagerer på at mottakerens adresse ikke vises. For å unngå at utsendelser fra oss havner i mappen for søppelpost, anbefaler vi at du legger avsenderadressen, Hedmark Slektshistorielag, post@hedmarkslekt.no, i din personlige adressebok. Distribusjonslistens adresse kan ikke benyttes av andre til å sende ut meldinger.

Hedmark slektshistorielag © since 2003