Hedmark Slektshistorielags Møtekalender

Laget avholder arbeidsmøter hver månded bortsett fra om sommeren, vanligvis andre torsdag i måneden.

 

Medlemsmøter

Laget avholder arbeidsmøter hver månded bortsett fra om sommeren, vanligvis andre torsdag i måneden.

Første møte i 2017 holdes torsdag 12. januar kl 1800. Øvrige møtedatoer for 2017 er foreløpig ikke bekreftet. Oppdatert informasjon kommer senere.

Alle møtene holdes i lokalene til Statsarkivet i Hamar.

Statsarkivets adresse er Lille Strandgate 3, inngangen er i krysset Storhamargata og Morteruds gate, samme kvartal som Rema1000 ved Stortorget.

Styret anbefaler våre medlemmer å slutte opp om arbeidsmøtene så vi er sikre på å få beholde dette gunstige tilbudet. Du knytter gode kontakter med andre medlemmer og får hjelp til å søke i kilder.

Møtene vil bli annonsert i lokalavisene under spalter som "På plakaten" eller lignende.

Påminnelse på epost

Alle medlemmer og andre som har oppgitt epost-adresse til laget vil få en påminnelse noen dager før møtene. Får du ikke påminnelser? Send din epost-adresse til:   post@hedmarkslekt.no så legger vi deg inn på distribusjonslisten vår.

Obs: Våre meldinger sendes til en distribusjonsliste med en felles epostadresse. Vi ønsker å beskytte enkeltpersoners epostadresser ved ikke å vise disse i meldingens til- eller kopi-felt. Enkelte epostsystemer kan ha spamfiltre (filtre for søppelpost) som reagerer på at mottakerens adresse ikke vises. For å unngå at utsendelser fra oss havner i mappen for søppelpost, anbefaler vi at du legger avsenderadressen, Hedmark Slektshistorielag, post@hedmarkslekt.no, i din personlige adressebok. Distribusjonslistens adresse kan ikke benyttes av andre til å sende ut meldinger.

Hedmark slektshistorielag © since 2003